Την πρώτη παρουσία του στην Ολομέλεια της Βουλής ως νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάθισε στα έδρανα των αξιωματούχων στη Βουλή για να παρακολουθήσει την ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου για το νομοσχέδιο των ΟΤΑ. 

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί συνεδριάσεις από τις θέσεις των αξιωματουχων αριστερά από την έδρα της Βουλής.

5987401
5987406
5987418
5987419
5987423
5987427

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευσε μέχρι το Περιστύλιο για να εισέλθει στην Ολομέλεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Επίσημο ήταν το ένδυμα που επέλεξε να φορέσει σήμερα στη Βουλή ο κ. Κασσελάκης, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίστηκε με τζιν και πόλο μπλουζάκι, αλλά με κοστούμι και γραβάτα.


Συνάντηση Κασσελάκη - Φίλη στη Βουλή

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα τετ-α-τετ με τον Νίκο Φίλη στη Βουλή. Όπως αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει τη συνάντηση δύο φορές.

Μπαίνοντας στο γραφείο του κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως έχει πάει με καλή διάθεση.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης είπε πως τους απασχόλησε μια γκάμα θεμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «ό,τι έχει πει δεν το έχει πει εν θερμώ, αλλά το είπε με πόνο».

Ωστόσο, κάλεσε τους ψηφοφόρους και τα μέλη του κόμματος σε ενότητα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.