Να αναλάβει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ προτάθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη στον Νάσο Ηλιόπουλο, αλλά αυτός αρνήθηκε, καθώς προφανώς δεν επιθυμεί να εμπλακεί περισσότερο απ’ ό,τι του αναλογεί στην ηγεσία Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κατάφεραν να πείσουν τον Νάσο Ηλιόπουλο

Οι συνεργάτες του νέου προέδρου ήλπιζαν, πάντως, ότι  θα καταφέρουν να τον πείσουν, καθώς έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα την απάντηση που έδωσε στον Μάκη Βορίδη, ο πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο υπουργός Επικρατείας τον αποκάλεσε «Φαμελλάκη». Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο στενός συνεργάτης της Έφης Αχτσιόγλου προτίμησε την ησυχία του…

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: "Μπουρλότο" με την απόφαση Κασσελάκη να τοποθετήσει τον Πολάκη συντονιστή της ΚΟ - 16 "αντάρτες" καταψήφισαν (Ονόματα)

Παρασκήνιο για την επιλογή Πολάκη

Ένα δεύτερο ενδιαφέρον παρασκήνιο από τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το εξής: Πληροφορίες αναφέρουν ότι καθόλου χαρούμενος δεν είναι ο Στέφανος Κασσελάκης με την τοποθέτηση  του Παύλου Πολάκη στη συγκεκριμένη θέση του συντονιστή της Κ.Ο. του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, μάλιστα, ότι χθες όλη μέρα έψαχνε τρόπο για το πώς θα απέφευγε την εξέλιξη αυτή. Τελικά μισή ώρα πριν από την ανακοίνωση των ονομάτων οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και ο Στέφανος Κασσελακης κατάλαβε ότι δεν μπορεί να αποφύγει τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα: Ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Τι αποκάλυψε το πρώτο εσωκομματικό crash test