Την έντονη αντίδραση του Παύλου Μαρινάκη προκάλεσε το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη στα social media, σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1, ο Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις με τον πόλεμο στο Ισραήλ.  Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσαν την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος σε σχόλιο του στα social media είπε ότι «όσοι είναι σκατόψυχοι δεν μπορεί να είναι κυβερνητικοί εκπρόσωποι».

Το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Μαρινάκη, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κατηγορεί τον Πέτρο Κόκκαλη για κακόβουλο μοντάζ και να του ζητεί να ανακαλέσει τον υβριστικό χαρακτηρισμό του.  

«Αν ο Πέτρος Κόκκαλης έμπαινε στον κόπο να δει το βίντεο, θα καταλάβαινε ότι ο τίτλος που επικαλείται είναι αποτέλεσμα μοντάζ - και μάλιστα κακόβουλου. Δεν μιλάμε για ανώνυμο τρολ, αλλά για ευρωβουλευτή.

Σε κάθε περίπτωση, του ζητώ να ανακαλέσει τον υβριστικό χαρακτηρισμό  του», ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.


Οι δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη για τον πόλεμο στον Ισραήλ

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης: