Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη της «ΟΝ time» για τη σχέση του 83χρονου νομικού, πολιτικού και υμνητή της «4ης Αυγούστου» Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη 49χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιό και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Ο πατέρας, μάλιστα, του πρώην υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, μετά την αποκάλυψη της «ΟΝ time», επιβεβαίωσε τη σχέση τους, λέγοντας ότι δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν για το τι θα κάνουν. Τη σχέση επιβεβαίωσε από τη μεριά της και η καλλιτέχνιδα.

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία 

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση, αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανένα. Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Σύμφωνα την αποκάλυψη της «ΟΝ time», το ζευγάρι, που κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βλέποντας ότι ο δεσμός του προχωρά από το καλό στο καλύτερο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, το οποίο πιθανότατα δεν θα αργήσει, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Λέγεται, μάλιστα, ότι το έχει ανακοινώσει και στους κοντινούς φίλους του. Όσο για τη διαφορά ηλικίας, αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία σημασία για το ζευγάρι, που έχει αποφασίσει να είναι μαζί.

«Είναι μια προσωπικότης και εγώ δεν θα σχετιζόμουν με ένα πρόσωπο που δεν είναι προσωπικότης». Έτσι περιέγραψε στο «T-Live» ο Κωνσταντίνος Πλεύρης τη σύντροφό του, τραγουδίστρια, ηθοποιό και μοντέλο, με την οποία μοιράζονται τη ζωή τους τους τελευταίους μήνες.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω ένα συναισθηματικό δεσμό και αυτό τα λέει όλα. Ούτε διαψεύδω, ούτε την επιβεβαιώνω την είδηση του γάμου» δήλωσε.
Σύμφωνα με την κ. Σιακαβάρα, η γνωριμία τους έγινε σε μια εκδήλωση πριν από τρεις μήνες, μέσα από κοινούς γνωστούς, και πλέον η σχέση τους έχει επισημοποιηθεί. Όσο για το θέμα του γάμου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα». Οι δυο τους μοιράζονται πλέον την κοινή τους ζωή, ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας…

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και μητέρα του Θάνου, Νίκη, έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2020, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Τρία χρόνια μετά, μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του 83χρονου δικηγόρου…

Δημοσιεύθηκε στην Ontime