Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχει δεχθεί την κριτική από τον Αλέξη Χαρίτση όσον αφορά τις άποψεις που εξέφρασε στον ΣΕΒ, ενώ είχε στηρίξει την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους δυο άνδρες να συναντηθούν και να τα πουν σε φιλικό κλίμα γύρω απο ένα τραπεζι με καλό κρασί.



Η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον βουλευτή του κόμματός του έγινε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη στην Κόρινθο.

Στέφανος Κασσελάκης, Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης και ο υποψήφιος Βουλευτής, Χρήστος Στάικος χαλάρωσαν σε ένα wine bar της περιοχής μετά την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον νόμο και τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα.

Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύεται από αρκετούς που γνωρίζουν τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ ως κίνηση "καλής θέλησης" του νέου προέδρου του κόμματος προς την πλευρά Αχτσιόγλου, δεδομένου ότι ο κ. Χαρίτσης ήταν από τους πιο στενούς της συνεργάτες κατά την διάρκεια της προεκλογικής εσωκομματικής περιόδου και την στήριξε και στους δύο γύρους των εκλογών για την ηγεσία του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.