Προσκεκλημένος στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας 6/11 ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ωστόσο επέλεξε να μην δώσει το «παρών».

Η θέση του, που ήταν δίπλα σε αυτή του Λουκά Παπαδήμου, έμεινε κενή, καθώς ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Παύλος Πολάκης για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν πήγε λέμε στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη

Μάλιστα, η απουσία του Στέφανου Κασσελάκη από την εκδήλωση δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος με μια ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη «άνθρωπο που έκανε νόμο κίνησης της Ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα».

*Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης για απουσία από την εκδήλωση Σημίτη: Τι δουλειά έχω με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού

«ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΕΜΕ!!!
(Στην εκδήλωση για τον άνθρωπο που έκανε νόμο κίνησης της Ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρημα!!!)
Κόψτε τα fake news!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση αυτή του Παύλου Πολάκη, στην οποία αποκαλεί «μιζαδώρο» τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, έγινε την ημέρα που συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, εξακολουθεί να υπάρχει αναστάτωση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και δεν υπάρχει μια κοινή στρατηγική.