Για να αντιληφθεί κανείς πόσο ξεφτέρια είναι όσοι ακολουθούν τον Παύλο Πολάκη στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποθεώνοντάς τον κάθε φορά για τις αναρτήσεις του, θα σας µεταφέρω ένα σπαρταριστό διάλογο που είχε µε µία κυρία το απόγευµα της Πέμπτης, όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασµό στο fb τις ιατρικές του δραστηριότητες. "Μετά από δύο χειρουργεία, βόλτα και φαγητό στο πιο όµορφο λιµάνι της χώρας, αυτό των Χανίων, µε συννεφιασµένο καιρό", έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του µε τις σχετικές φωτογραφίες.



Μόλις το είδε µια φίλη-οπαδός του στο fb, πήγε και του έγραψε: "Περαστικά σου, Παύλο. Σιδερένιος εύχοµαι!!!!" Και ο Παύλος Πολάκης τής απάντησε: "Εκανα εγώ σε άλλους, δεν χειρουργήθηκα εγώ". Βέβαια, η κυρία συνέχισε απτόητη: "Οπως και να έχει, να έχεις την υγεία σου και να κάνεις τους άλλους καλά. Και καλή όρεξη".

Ο παραπάνω διάλογος είναι, αν µη τι άλλο, ενδεικτικός του τρόπου µε τον οποίο ορισµένοι άνθρωποι κάνουν σαµατά στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης και, όταν η αλήθεια είναι διαφορετική από αυτήν που έχουν στο µυαλό τους, αντί να παραδεχτούν πως σχολιάζουν τα πράγµατα µε λάθος τρόπο, επιµένουν στην αρχική τους θέση και πετάνε ένα απλώς "δεν πειράζει" ή δεν "έχει σηµασία".

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά" στις 18 Νοεμβρίου.