Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση του βιβλίου «Το φαινόμενο Κασσελάκη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραβρέθηκε και μίλησε στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, ωστόσο… αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. «Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος» είπε, μεταξύ άλλων και  πριν το τέλος της εκδήλωσης σηκώθηκε  να φύγει πολύ απότομα.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί απομονωμένο στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να λέει: «Αυτό το οποίο αρχίσαμε, πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Συμπαγές, στεγανοποιημένο, έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε λίγο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί». 

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: "Δεν θα αφήσω κανέναν τα τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν προέρχομαι από το σύστημα, το σύστημα δεν με έχει"

 Μόλις τελειώνει αυτήν τη φράση του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γυρνάει απότομα και λέει «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ». Στη συνέχεια, κάνει τα λόγια του πράξη: αφήνει το μικρόφωνο, σηκώνεται και φεύγει.

 Δείτε το βίντεο με την αιφνίδια αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από την παρουσίαση για να πάει σε φιλανθρωπικό gala της AHEPA HELLAS.