Μια ουσιαστική πρωτοβουλία που προάγει τη συνεργασία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τους Υπουργούς και Υφυπουργούς της Κυβέρνησης, ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.

Θεωρώντας ότι οι Βουλευτές που μεταφέρουν αιτήματα και προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση κυβερνητικών πολιτικών, εγκαινίασε κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων για τα νομοσχέδια που καταρτίζονται, τις μεταρρυθμίσεις που δρομολογούνται και την προώθηση του κυβερνητικού έργου.
IMG-20231128-WA0031

Ο κύκλος των συναντήσεων άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου (8/11) με ενημέρωση των Βουλευτών από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στο Κτηματολόγιο.

Συνεχίστηκε με διεξοδική ενημέρωση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και τους Υφυπουργούς Διονύση Σταμενίτη και Σταύρο Κελέτση, σε δύο συναντήσεις, στις 21 Νοεμβρίου στη Βουλή και στις 28 στο κόμμα, για θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.
20231128_171626

Ακολούθησε στις 29 Νοεμβρίου ενημέρωση για τις νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από τον Υπουργό Γεώργιο Φλωρίδη και τον Υφυπουργό Ιωάννη Μπούγα. Και την ίδια μέρα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό Χάρη Θεοχάρη για το φορολογικό νομοσχέδιο. "Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να καταστούν οι Βουλευτές ενεργά συμμέτοχοι και συνδιαμορφωτές των κυβερνητικών πολιτικών, μεταφέροντας στα μέλη της Κυβέρνησης τη φωνή των τοπικών κοινωνιών", υποστηρίζει ο Σταύρος Καλαφάτης.
20231129_135501

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα με ενημερωτικές συναντήσεις στα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού.