Ανεξαρτήτως των όσων µπορεί να πει κανείς για την εν γένει πολιτική συµπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη, µια πρωτοβουλία για να ελαφρύνει κάπως τη δύσκολη οικονοµική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ την πήρε. Όχι βεβαίως ότι θα σωθούν τα ιδιαιτέρως προβληµατικά Μέσα χάριν της ενέργειάς του αυτής, αλλά, όπως και να το κάνουµε, την έκανε την κίνησή του...

Βλέπετε, άλλοι και δη ορισµένοι που κάνουν συνεχώς επίδειξη κοµµατικού πατριωτισµού, όταν έρχεται η ώρα της λυπητερής... σφυρίζουν αδιάφορα. Για παράδειγµα, στελέχη της «Νέας Αριστεράς», που, όπως και να το κάνουµε, έχουν γνώση για τα τεκταινόµενα στο πρώην κόµµα τους, επισηµαίνουν εσχάτως στους διαδρόµους της Βουλής ότι ένας από τους πλέον... ξεχασιάρηδες σε ό,τι αφορά τη διαχρονική υποχρέωση των µελών της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΣΥΡΙΖΑ για καταβολή µέρους της βουλευτικής αποζηµίωσης υπέρ της Κουµουνδούρου είναι παραδοσιακά ο Παύλος Πολάκης.

∆εν ξέρουµε τι ακριβώς ίσχυε, αλλά, αν τυχόν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παρελθόν και εξακολουθεί να συµβαίνει και σήµερα, που ο Αψύς λανσάρεται ως άτυπο... Νο 2 του Κασσελάκη, τότε, αν µη τι άλλο, το θέµα έχει µεγάλο ενδιαφέρον.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών στις 30 Δεκεμβρίου