Viral στο ελληνικό διαδίκτυο έγινε η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση για τα 60 χρόνια Lamborghini.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 60 χρόνια ζωής της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κλήθηκε να απαντήσει σε σύντομες ερωτήσεις για το πολυτελές brand της Lamborghini.

Ερωτηθείς «ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούγεται το όνομα Lamborghini;», η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε «η ταχύτητα», ενώ σε ερώτηση για το αγαπημένο της μοντέλο Lamborghini, είπε: «Δυσκολεύομαι να διαλέξω. Νομίζω το επόμενο θα είναι το αγαπημένο μου».


@vasilis_saribalidis Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά σε ερωτήσεις για τη Lamborghini... ΥΓ. Δείτε όλο το βίντεο στο YouTube channel "Βασίλης Σαρημπαλίδης". #Σaribal #lamborghini #lamborghiniathens #ζωήκωνσταντοπούλου #saribal #saribalidis #60anniversario ♬ πρωτότυπος ήχος - Saribal

Τέλος, στο ερώτημα «τι σημαίνει για εσάς η λέξη Lamborghini;», η κ. Κωνσταντοπούλου, με ένα διάπλατο χαμόγελο, σημείωσε: «Ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο».

Το κλιπ κυκλοφόρησε στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή για την πολιτικό, ειδικά από τους χρήστες του TikTok, που δεν άφησαν ασχολίαστες τις απαντήσεις που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μερικά από τα σχόλια:

«Δυσκολεύομαι να διαλέξω = Δεν ξέρω τα μοντέλα»
«Εγώ δεν κατάλαβα ακόμη η Κωνσταντοπούλου και η Lamborghini τι σχέση μπορεί να έχουν»
«Πλεύση Ελευθερίας με λάμπο»
«Gucci, Ferrari και Βελουχιώτη Άρη»
«Ζούμε τελικά σε matrix»
«Η λαμποργκίνι είναι το όχημα του προλεταριάτου»
«Δεν πρέπει να σας αρέσουν αυτά τα πράγματα, είναι του κακού καπιταλιστικού συστήματος»
«Αριστερή με american dream»
«Αυτή είναι ή Αριστερά»