Στην αποκάλυψη ότι η Eteron του Δημήτρη Μάρη χρηματοδότησε με 1,2 εκατ. ευρώ την «Αυγή» μέχρι και τον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το One Channel. Συγκεκριμένα το κανάλι αποκάλυψε ότι το think tank του οποίου ηγείται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε συνάψει σύμβαση με την κομματική εφημερίδα, η οποία αφορούσε διαφημιστικό πακέτο κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ, η σύμβαση υπεγράφη ακριβώς την ημέρα της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, στις 29 Ιουνίου και διεκόπη ξαφνικά όταν ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Μάρης εμφανίζεται να έχει βοηθήσει εκτός από την «Αυγή» και άλλον εκδότη που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ρευστότητας. 

Διαβάστε εδώ: Επίθεση Βαξεβάνη για τη χορηγία του στοιχηματζή Μάρη στην "Αυγή"

Tι αναφέρει η στήλη "Big Mouth"

– Σε μια αποκάλυψη για τις σχέσεις της «Αυγής» με την Eteron και το ξαφνικό κόψιμο της διαφήμισης στην εφημερίδα όταν ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών προχώρησε το One Channel του συναγωνιστή Διονύση Παναγιωτάκη, τον οποίο δεν σας κρύβω ότι εσχάτως έχω αρχίσει να τον ζηλεύω, για διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης. Το κανάλι του Παναγιωτάκη αποκάλυψε ότι το think tank του οποίου ηγείται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που κάποιοι τον έβλεπαν και ως διάδοχο του Τσίπρα, είχε συνάψει σύμβαση με την κομματική εφημερίδα «Αυγή», η οποία σύμβαση αφορούσε διαφημιστικό πακέτο κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ.

– Μάλιστα, όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ, η σύμβαση υπεγράφη ακριβώς την ημέρα της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, στις 29 Ιουνίου. Αν δεν το καταλάβατε ακόμη, το Eteron, που ανήκει στον επιχειρηματία-στοιχηματζή Δημήτρη Μάρη, χρηματοδότησε με 1,2 εκατ. ευρώ την «Αυγή». Μη με ρωτάτε αν το ξέρει ο μπαρμπα-Θανάσης ο Καρτερός και η παρέα του, γιατί δεν το γνωρίζω. Απεναντίας, εκείνο που γνωρίζω και δη από πρώτο χέρι είναι ότι ο Μάρης εμφανίζεται από κάτι περίεργους της πιάτσας να έχει βοηθήσει εκτός από την «Αυγή» και άλλον εκδότη που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ρευστότητας. Κάτι σαν τη Μητέρα Τερέζα των αναξιοπαθούντων εκδοτών δηλαδή.