Καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 «The 2Night Show» τα μεσάνυχτα της Τρίτης 23/1 βρέθηκε ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για την ενασχόλησή του με την πολιτική, ενώ εξομολογήθηκε την προσωπική περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Η νόσος του Crohn είναι μiα φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, σοβαρή νόσος, αυτοάνοση. Όπου μπορώ να πω δυο πράγματα γι' αυτό, για μένα είναι σημαντικό. Είναι από αυτά που σου αλλάζουν τη ζωή. Δημιουργείται κατά 99% από το άγχος, υπάρχει χρόνια μέσα σου», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης.

«Η ιστορία ξεκινάει πολλά χρόνια πριν, η διάγνωση έγινε όταν ήμουν γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, περίπου 2 χρόνια πριν. Κολλάει η γυναίκα μου κορονοϊό και, ενώ εγώ βγαίνω αρνητικός στα τεστ, είχα έναν πυρετό κάθε απόγευμα», είπε στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παύλος Μαρινάκης: «Κατά καιρούς υποτιμούσα συμπτώματα και φοβόμουν να κάνω εξετάσεις»

«Έχουμε ξεκινήσει τις περιοδείες, γυρίζω σπίτι το βράδυ, 37,5 πυρετός, το βράδυ έπεφτε. Προφανώς έπρεπε να ξεκινήσω άλλες εξετάσεις, αίματος, αξονικές, μαγνητικές, με τον φόβο να είναι κάτι άλλο, κάποια κακοήθεια», συνέχισε στην περιγραφή του ο Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε ακόμα: Το πολλά υποσχόμενο δίδυμο Μαρινάκη - Τσιόδρα, η συνεργασία τους στον τοµέα της επικοινωνίας και η μάχη της ευρωκάλπης

«Έκανα την ενδοσκόπηση, βγαίνουν τα αποτελέσματα, πηγαίνω στο γραφείο του γιατρού και μου ανακοινώνει ότι έχω νόσο του Crohn. Του λέω: ''Τέλεια''. Σχεδόν χάρηκα.

Ο γιατρός τα έχασε. Μου λέει: ''Είναι κάτι σοβαρό, το έχεις πάρει πολύ χαλαρά, μαθαίνεις να ζεις με αυτό''. Του έκανα μία ερώτηση: ''Θα πεθάνω;''. Μου λέει: ''Όχι, αλλά θα πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου''», διηγήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Κατά καιρούς υποτιμούσα συμπτώματα και φοβόμουν να κάνω εξετάσεις. Αν είχα κάνει εξετάσεις 2, 3 ή 5 χρόνια νωρίτερα, ίσως τώρα χρειαζόταν πιο ήπια θεραπεία. Το σημαντικό είναι ότι πάει καλά η θεραπεία, χρωστάω πολλά στους γιατρούς και στη γυναίκα μου για τη στήριξη», εξομολογήθηκε κλείνοντας ο Παύλος Μαρινάκης.


Σχετικά με το πού γνώρισε τη σύζυγό του, Κατερίνα Μαχαιριώτη, ο Παύλος Μαρινάκης αποκάλυψε: «Ήμασταν και οι δυο στη Νομική, ήμουν στο 3ο έτος, εκείνη στο 2ο, γνωριστήκαμε στα μπουζούκια της Κομοτηνής. Την είδα σε ένα μαγαζί όπου κάπνιζαν όλοι, ήταν η μόνη που δεν κάπνιζε και της ζήτησα αναπτήρα...».

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο «πολιτική», ανέφερε ότι θα έβγαζε τρελό κάποιον που θα του έλεγε ότι θα ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς δεν ήταν ποτέ επιδίωξή του. «Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο, ήμουν ακόμα ενεργός στο μπάσκετ, στήριζα τη ΔΑΠ, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.