Το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι πρόσφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στην Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της, μετά την έξωση που έγινε στη δημοσιογράφο, με την πρότασή του να μην γίνεται τελικά δεκτή.

Την πρόταση, αλλά και τη συνομιλία που είχε η Ιωάννα Κολοβού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από τη βίαιη έξωση από το σπίτι της στα Άνω Ιλίσια, αποκάλυψε η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

«Κινητοποιήθηκε αρκετός κόσμος. Ο κ. Κασσελάκης ανταποκρίθηκε, με πήρε τηλέφωνο, μου είπε τι μπορεί να κάνει γι' αυτή την υπόθεση και ότι προσφέρει το πατρικό του σπίτι, αν θέλει και η κ. Κολοβού να φιλοξενηθεί εκεί», δήλωσε η δήμαρχος, μιλώντας στο Kontra.

*Διαβάστε εδώ: Ιωάννα Κολοβού: Συνελήφθησαν με τον γιο της έπειτα από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού της (Εικόνες & βίντεο)

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η δημοσιογράφος αρνήθηκε την πρόταση του κ. Κασσελάκη.


«Ευχαριστεί τον κ. Κασσελάκη, αλλά θα προτιμούσε να παραμείνει στο σπίτι της ή σε κάποιο σπίτι στου Ζωγράφου»

«Επειδή ήμουν μαζί της εκείνη τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα, εγώ ενημέρωσα την κ. Κολοβού. Μου είπε ότι ευχαριστεί τον κ. Κασσελάκη, αλλά θα προτιμούσε να παραμείνει στο σπίτι της ή σε κάποιο σπίτι στου Ζωγράφου. Όντως ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας από του Ζωγράφου που διέθεσαν μικρά διαμερίσματα που είχαν και αυτή τη στιγμή φιλοξενείται η Ιωάννα εδώ στη γειτονιά μας», κατέληξε η δήμαρχος.

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού οδηγήθηκε στα δικαστήρια, μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στου Ζωγράφου, το οποίο η δημοσιογράφος έχασε σε πλειστηριασμό.
Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη oικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων.

Η δημοσιογράφος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και πήρε αναβολή για τις 5 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί, περνώντας στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, ωστόσο δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι.