Ακολουθώντας τα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη χθεσινή (3/2) του παρουσία στις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ημαθία, ανέβηκε σε τρακτέρ, θέλοντας έτσι να δείξει πως είναι στο πλευρό τους. Πάντως, δεν έλειψαν και πάλι οι στιγμές που προκάλεσαν γέλιο τόσο στον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στους παριστάμενους αγρότες. Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο του verianet.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέβηκε στο τρακτέρ ρώτησε να μάθει τη μάρκα του αλλά ενώ του απάντησαν ότι είναι Στάγερ, εκείνος, όπως είπε στους αγρότες, τους απάντησε «εγώ άκουσα Στάλιν και σκέφτηκα τι λέει εδώ περα».

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, αλλά είχε και ένα σχόλιο για τη Θεοδώρα Τζάκρη. Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους αγρότες, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει σε μια αποστροφή του λόγου του πως "τα θέλουμε όλα όπως μας βολεύει", με έναν αγρότη να προσθέτει σχετικά "όλα για τα μας". Εκεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: "Πού είναι η Θεοδώρα, να μου πει και άλλη έκφραση;", εννοώντας τόσο τη φράση "κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε" που είχε πει προ ημερών αναφορικά με την έλλειψη στήριξης των αγροτών στο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας σύξυλους τους ακροατές, αλλά και το χθεσινό σχόλιό της "Όλα τα 'χε η Μαριορή", το οποίο έκανε κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Agrotica.

Μάλιστα, τη φράση της κας Τζάκρη τη χρησιμοποίησε και ένας αγρότης, μιλώντας χθες μαζί της πριν έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης στο μπλόκο. "Και αν δεν τον ήπιαμε, σίγουρα θα τον πιούμε", της είπε, όπως φαίνεται στο 1ο λεπτό του βίντεο.

Δείτε το βίντεο του Verianet.gr (Το απόσπασμα για το Στάγερ είναι στο 16.30'' και η αναφορά Κασσελάκη στη Τζάκρη στο 18.13'')