Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου, Νάγια, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9/02.

Στην ανάρτησή της αναφέρεται στις τελευταίες στιγμές του πατέρας της, αλλά και στην αγάπη που του είχε.

*Διαβάστε εδώ: Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος


«Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα»

«Αγαπημένε μας πατέρα, έφυγες νωρίς και ξαφνικά. Την Παρασκευή το μεσημέρι ζήτησες από τη μητέρα μας να κλειδώσει το σπίτι για να κοιμηθείς «ήρεμος». Έτσι «ήρεμο» και στη χαρακτηριστική στάση ύπνου σου σε βρήκε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να σε ξυπνήσει για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας. Έλεγες πάντα πως με αυτόν τον τρόπο ήθελες να φύγεις. Στον ύπνο σου. Χωρίς να ταλαιπωρηθείς και χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανέναν. Η απώλειά σου σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά μας, αφήνοντας τη μητέρα μας, την μικρή μας τη Μαρκέλλα και εμένα μόνες. Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον πατέρα της και τη σχέση τους, η Νάγια Γρηγοράκου ανέφερε: «Αύριο την ώρα του αποχαιρετισμού, όλοι θα έχουμε να σου πούμε πολλά. Εγώ όμως θα έχω να σου πω περισσότερα. Με φώναζες πάντα «Γρηγοράκο μου» γιατί σου έμοιαζα σε όλα. Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα των εκλογών. Έκλαιγα από συγκίνηση και εσύ με είχες αγκαλιάσει ζεστά και πατρικά. Με πολύ αγώνα που δώσαμε μαζί, τα καταφέραμε πατέρα! Πατέρα, δώσε μου τη δύναμη και την ευχή σου να στηρίξω την οικογένειά μας και τη Λακωνία. Να είμαι άξια αντικαταστάτης σου. Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα. Δεν έπρεπε να φύγεις».

Η κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου θα γίνει αύριο στις 11.30 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς. Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα τελεστεί στη Σπάρτη.