Παρασκήνιο από την αιφνιδιαστική παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση των Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου μεταφέρει σήμερα η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει η στήλη, όλα άρχισαν χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε σε έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του να φύγουν από την Κουμουνδούρου και να πάνε για ποτό. Ο άνθρωπος του απάντησε πως έχει δουλειά, ωστόσο ο Κασσελάκης επίμενε, με αποτέλεσμα ο πρώτος να μπορεί να αρνηθεί. Μπαίνουν στο προεδρικό αυτοκίνητο και στην πορεία διαπιστώνει πως κατευθύνονται στο θέατρο Άλφα, εκεί όπου ήταν προγραμματισμένη η περίφημη εκδήλωση Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη. Πράγματι, κατά τις 6:30 μ.μ., την ώρα που βρίσκεται στο βήμα η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κασσελάκης εισέρχεται στο ασφυκτικά γεμάτο θέατρο με την αίθουσα να μουδιάζει. Οι πρώτοι που τον αντιλαμβάνονται αρχίζουν να τον αποδοκιμάζουν. Ο συντονιστής επικαλείται τον πολιτικό πολιτισμό και λέει πως αν το θελήσει ο πρόεδρος θα πάρει τον λόγο και τότε ακούγονται κάποια χλιαρά παλαμάκια. Κάπου εκεί η εκδήλωση τελειώνει, παρ’ ότι κράτησε άλλες 2.5 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης ζήτησαν από τον Κασσελάκη να μιλήσει, ο ίδιος απάντησε πως δεν χρειάζεται γιατί έχει εκπρόσωπο στην εκδήλωση. Εννοούσε τον Τεμπονέρα, που πριν από λίγο καιρό συζητιόταν το σενάριο περί ενδεχόμενης διαγραφής του. Αδιαφορώντας λοιπόν, για τα ειρωνικά σχόλια που ακούγονταν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε και χαιρέτησε διά χειραψίας τους ομιλητές και αποχώρησε θριαμβευτής...

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

Το «ντου» του προέδρου στην εκδήλωση των τριών

– Δεν θα μπορούσα να μη σας έχω παρασκήνιο από την αιφνιδιαστική παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση των τριών, Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου. Όλα άρχισαν χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, όταν ο πρόεδρος Κασσελακης λέει σε έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του να φύγουν από την Κουμουνδούρου και να πάνε για ποτό. Ο άνθρωπος, επειδή είναι σοβαρός, του λέει πως έχει δουλειά, πως περιμένει τα δελτία ειδήσεων κ.λπ. Ο πρόεδρος Κασσελάκης όμως επιμένει, οπότε δεν μπορούσε ο φίλος μας να αρνηθεί. Μπαίνουν στο προεδρικό αυτοκίνητο και στην πορεία διαπιστώνει, από τις συνεννοήσεις των αστυνομικών, πως κατευθύνονται στο θέατρο Άλφα. Εκεί όπου είναι προγραμματισμένη η περίφημη εκδήλωση Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη. Πράγματι, κατά τις 6:30 μ.μ., την ώρα που είναι στο βήμα η Αχτσιόγλου, ο Κασσελάκης εισέρχεται στο ασφυκτικά γεμάτο θέατρο. Η αίθουσα μουδιάζει και οι πρώτοι που τον αντιλαμβάνονται αρχίζουν να τον αποδοκιμάζουν. Ο συντονιστής επικαλείται τον πολιτικό πολιτισμό, λέει πως αν το θελήσει ο πρόεδρος θα πάρει τον λόγο και τότε ακούγονται κάποια χλιαρά παλαμάκια. Κάπου εκεί η εκδήλωση τελειώνει, παρ’ ότι κράτησε άλλες 2.5 ώρες.


– Όλοι ασχολούνται με τον πρόεδρο Στέφανο, το μακό μαύρο μπλουζάκι του, τις χειραψίες που κάνει κ.λπ. Τι κι αν είχε πει πως δεν συμμετέχει στην εκδήλωση γιατί είναι ηχορύπανση, τι κι αν είχε κάνει διαρροή περί ενδεχόμενης διαγραφής Τεμπονέρα, τι κι αν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έβριζαν τον Τεμπονέρα για την εκδήλωση και την πρόσκληση της Αχτσιόγλου. Όλα αυτά περασμένα-ξεχασμένα για τον Κασσελάκη, που έχει βαλθεί να τρελάνει τους ΣΥΡΙΖΑίους. Και το κυριότερο, όταν του ζήτησαν οι διοργανωτές να μιλήσει, απάντησε πως δεν χρειάζεται γιατί έχει εκπρόσωπο στην εκδήλωση. Ποιον; Τον Τεμπονέρα! Αυτόν που θα διέγραφε! Και όταν βαρέθηκε, ανέβηκε και χαιρέτησε διά χειραψίας τους ομιλητές και αποχώρησε θριαμβευτής, αδιαφορώντας για τα ειρωνικά σχόλια που ακούγονταν. Εκείνος είχε κάνει τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να κλέβει τις εντυπώσεις και να κάνει τους άλλους να συζητούν γι’ αυτόν. «Ο Κασσελάκης είναι κορυφαίο τρολ», σχολίαζε λίγο μετά υψηλόβαθμος παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας πως «έχει βαλθεί να μας τρελάνει».