Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν µάθει να πυροβολούν τον ταχυδρόµο όταν δεν τους αρέσει το περιεχόµενο του γράµµατος που τους µεταφέρει. Ειδικά στην περίπτωση των δηµοσιογράφων, αυτή η κακή συνήθεια επαναλαµβάνεται και επί αρχηγίας Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει ασκήσει και το συγκεκριµένο λειτούργηµα ως συντάκτης στα νιάτα του στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάθε φορά που οι δηµοσιογράφοι κάνουν ένα ρεπορτάζ µε πληροφορίες που δεν τις βγάζουν από το µυαλό τους, αλλά από τις πηγές που διαθέτουν εντός του κόµµατος του οποίου ηγείται, αντί να αποδοκιµάσει τους «συντρόφους» του που «µαρτυράνε δίχως ξύλο» τι γίνεται στις συνεδριάσεις των οργάνων, βγαίνει και επιτίθεται στους λειτουργούς του Τύπου. Η δουλειά των δηµοσιογράφων είναι να κάνουν ρεπορτάζ. Αν αυτό ενοχλεί τον κ. Κασσελάκη, τότε κακώς ασχολήθηκε µε την πολιτική.

Οµως το να προσβάλλει και να στοχοποιεί δηµοσίως συναδέλφους, προβαίνοντας και σε µια ιδιότυπη µορφή επικήρυξής τους, µε το να ανεβάζει στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης τα υπογεγραµµένα ρεπορτάζ τους, είναι σαν να «δίνει σήµα» στους οπαδούς του να τους «κυνηγήσουν». ∆ηλαδή, να τους ψάξουν και να κάνουν µια φιλική επίσκεψη στα προφίλ τους στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης ή, ποιος ξέρει, στα σπίτια τους ή στον χώρο εργασίας τους, επειδή, τάχα µου, «εχθρεύονται» τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά"