Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των «αναταράξεων» και των «τριγμών» των τελευταίων ημερών στο εσωτερικό του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό, ήταν λογικό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την παραμονή της έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου να αναζητήσει μια πιο χαλαρή παρέα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η στήλη, ο Στέφανος Κασσελάκης δείπνησε χθες το βράδυ με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό στο γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο Kenko Japanese Restaurant στη Νέα Σμύρνη. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ, σύμφωνα πάντα με το Big Mouth, επέλεξαν τον prive χώρο του εν λόγω εστιατορίου για να δειπνήσουν.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Με βίντεο καλεί όλους τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να ακούσουν την ομιλία του στο συνέδριο

Μάλιστα, το δείπνο τους κράτησε για αρκετή ώρα, επομένως, όπως φαίνεται, είχαν αρκετά θέματα να συζητήσουν. Σύμφωνα με το Big Mouth, μεταξύ αυτών, δεν είναι απίθανο να συζήτησαν μέχρι και το να συμπεριληφθεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο κ. Κασσελάκης θέλει να αποφύγει την εκλογική συντριβή.

Πάντως, όπως φαίνεται, η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κάνει «στροφή» και από τα κουλτουριάρικα του παρελθόντος το έχει ρίξει στα… μπουζούκια.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το Big Mouth ΕΔΩ.