Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη του Big Mouth του powergame.gr για το δείπνο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η στήλη επανέρχεται σήμερα με νέο παρασκήνιο. Ο λόγος για το πρόσωπο που έφερε κοντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον λαϊκό τραγουδιστή. Ως γνωστόν, ο Στέφανος Κασσελάκης ενοικιάζει διαμέρισμα στο πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο Μετς που ανήκει στον εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά. Ο εν λόγω συνδέεται με συγγενική σχέση, σύμφωνα με τη στήλη, με την κοπέλα του γνωστού τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα. Ο Ξυλάς, που βρισκόταν στο εστιατόριο Kenko με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι προσκάλεσε τον Αργυρό και αυτός με τη σειρά του τη Φουρεϊρα με τον Αρσενάκο.

Διαβάστε εδώ: Το δείπνο Κασσελάκη - Αργυρού σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης και τα... όνειρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον καλλιτέχνη

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Δεν θα ασχοληθώ με τους γνωστούς πλέον αντιγραφείς της στήλης, γιατί με τη συχνότητα που το κάνουν έχουν αρχίσει να γίνονται και ολίγον βαρετοί! Με αφορμή όμως την πρόσφατη αποκάλυψη για το δείπνο του προέδρου Κασσελάκη με τον λαϊκό αοιδό Κωνσταντίνο Αργυρό, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Πήραν αυτούσιο το θέμα και άρχισαν να το παρουσιάζουν λες και το είχαν «αποκαλύψει» μέρες πριν, αποφεύγοντας κάθε αναφορά στην αρχική πηγή. Επειδή όμως είναι άλλη δουλειά να γράφεις και άλλη να αντιγράφεις, σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα άγνωστο παρασκήνιο, που συνδέεται με το πρόσωπο που έφερε κοντά τους Κασσελάκη – Αργυρό. Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενοικιάζει διαμέρισμα στο πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο Μετς που ανήκει στον εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά. Ο εν λόγω συνδέεται με συγγενική σχέση, αν δεν κάνω λάθος, με την κοπέλα του γνωστού τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα. Ο Ξυλάς, που βρισκόταν στο γιαπωνέζικο Kenko με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι προσκάλεσε τον Αργυρό και αυτός με τη σειρά του τη Φουρεϊρα με τον Αρσενάκο. Και κάπως έτσι, όλοι έγιναν μια ωραία παρέα.