Με τηλεργασία ασκεί τα καθήκοντα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς από την Κυριακή το βράδυ ξεκίνησε τις διακοπές του στην ορεινή Γορτυνία, στην Αρκαδία προκειμένου να «φορτώσει μπαταρίες» εν όψει της παρουσίας του στον ελληνικό στρατό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον σύζυγο του Τάιλερ Μάκμπεθ και τη σκυλίτσα τους Φαρλυ, έφτασαν την Κυριακή το απόγευμα στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Μάννα», που βρίσκεται στη μέση της διαδρομής των χωριών Μαγούλιανα και Βαλτεσινίκο του δήμου Γορτυνίας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μένει στην «προεδρική» σουίτα του ξενοδοχείου, ενώ για τους άνδρες της ασφάλειας του έχει κλείσει ξεχωριστά δωμάτια.

Κασσελάκης: «Δεν πιστεύω να είστε... πράκτορες του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Όπως μάθαμε την Κυριακή που έφτασε στο ξενοδοχείο, αφού ανέβηκε στη σουίτα για να ξεκουραστεί από το ταξίδι, εν συνεχεία κατέβηκε στο μπάρ του «Μάννα» και παρήγγειλε ένα κοκτέιλ με μαρτίνι και εκεί έπιασε την κουβέντα με άλλους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Χαριτολογώντας ο κ. Κασσελάκης τους είπε: «Δεν πιστεύω να είστε πράκτορες του Κυριάκου Μητσοτάκη». Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε στο μπαρ του ξενοδοχείου και ο σύζυγος του Τάιλερ Μάκπμεθ, ο οποίος προηγουμένως ρωτούσε στη ρεσεψιόν για καμιά καλή ταβέρνα στα γύρω χωριά.

Τελικά το προεδρικό ζεύγος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις δέκα το βράδυ βρέθηκε στην «Ταβέρνα του Ιωσήφ», στο χωριό Μαγούλιανα. Μαζί τους ήταν ακόμα δύο άτομα, άνδρες από την ασφάλεια του Στ. Κασσελάκη, οι οποίοι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Και επειδή η συγκεκριμένη ταβέρνα έχει πλούσιο μενού σε ντόπια κρεατικά παρήγγειλαν λίγο απ’ όλα. Παϊδάκια, αγριογούρουνο, μπριζόλες κ.λπ.

Ο Στ. Κασσελάκης θα βρίσκεται στην περιοχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ στη σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ «συμμετείχε» με Zoom από την σουϊτα του στο «Μάννα», που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων.

Φωτογραφία από την ταβέρνα του Ιωσήφ:



kasselakis_arkadia_taverna_iosif