Το διάσημο μπαρ «Συναγωγή» στην παλιά πόλη των Χανίων φαίνεται πως έχει κλείσει για το bachelor party πριν από το γάμο του ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να παντρευτεί τον Τάιλερ Μάκμπεθ το καλοκαίρι για δεύτερη(;) φορά, αφού είχαν παντρευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Νέα Υόρκη πριν λίγους μήνες.

Παράλληλα, ερωτήματα προκύπτουν γύρω από την αγορά μέσω Sotheby's του ακινήτου 1,7 εκ. ευρώ, στην οποία προχώρησαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ. Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth, τα χρήματα για την αγορά προέρχονται από λογαριασμό του συντρόφου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με συνέπεια να ανακύπτουν ερωτήματα ως προς την οικονομική επιφάνεια που μπορεί να έχει ένας νοσηλευτής για να διαθέσει τέτοιο ποσό.

Τι αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth»

Είχε μέρες να με πάρει τηλέφωνο η θεία μου από τα Χανιά και με πήρε χθες για να μου ευχηθεί «Καλή Σαρακοστή» και να με ρωτήσει αν γνωρίζω ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης θα κάνει πρόγαμο (εκτός από γάμο) στα Χανιά. Βλέπετε, στη Κρήτη εκτός από τον γάμο, το γλεντάνε τόσο πριν, όσο και μετά. Κάνουν κάτι σαν bachelor, απλά το πριν το ονομάζουν πρόγαμο και το μετά επίγαμο. Όπως με ενημέρωσε η 84χρονη Χανιώτισσα, που έχει ανέβει ψυχολογικά μετά τη διαβεβαίωση από τον Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει για τα επόμενα τρία χρόνια, ο αρχηγός Κασσελάκης έχει κλείσει ήδη το ξακουστό μπαρ «Συναγωγή», που βρίσκεται στην παλιά πόλη για να κάνει το bachelor party, πριν από τον (δεύτερο;) γάμο του με τον Τάιλερ. Αν κρίνω από τα όσα μου μετέφερε η θεία μου, ο Πολάκης και οι υπόλοιποι καλεσμένοι θα το γλεντήσουν για τα καλά το καλοκαίρι στα Χανιά. Τόσο πριν, όσο και μετά τον γάμο.

Διάβασα ότι η αγορά του ακινήτου από τον πρόεδρο Κασσελάκη στο Κολωνάκι, έγινε από χρήματα που μετέφερε μέσω λογαριασμού του, από την Eurobank ο σύζυγός του, Τάιλερ. Επειδή όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς πώς ένας νοσηλευτής μπορεί να διαθέτει καταθέσεις 1,7 εκατ. ευρώ, νομίζω ότι οφείλονται κάποιες εξηγήσεις και επ’ αυτού. Είτε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από τον σύζυγό του, που έχει και μεγαλύτερη άνεση, δεδομένου ότι ο πρόεδρος Stefanos είναι φαντάρος για τις επόμενες δεκατέσσερις μέρες.