Με αφορμή τα σενάρια για ανασχηματισμό, υπάρχουν κάποια κυβερνητικά στελέχη που περιμένουν πώς και πώς τις νέες εισηγήσεις του Απόστολου Δοξιάδη, του συμβούλου του Μητσοτάκη που ήταν και αυτός που του πρότεινε τον Γιώργο Φλωρίδη για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Και μιας και αναφέρθηκε το όνομα του Φλωρίδη, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο πρωθυπουργός ήταν να συναντηθεί χθες με τον υπουργό του. Βλέπετε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σχεδόν ενθουσιασμένος τόσο από το νομοθετικό έργο όσο και από τις πρόσφατες δημόσιες παρεμβάσεις του Φλωρίδη, που τον φώναξε για να του τα δώσει κατ’ ίδιαν τα συγχαρητήρια…

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Με αφορμή τα σενάρια για τον ανασχηματισμό, δεν σας κρύβω ότι υπάρχουν κυβερνητικά στελέχη που περιμένουν πώς και πώς τις φρέσκιες εισηγήσεις του μυστικοσυμβούλου του πρωθυπουργού, Απόστολου Δοξιάδη, ο οποίος, ως γνωστόν, μεταξύ των άλλων, προσέφερε το δώρο Φλωρίδη στον Μητσοτάκη. Αυτόν τον αξιοζήλευτο στα χρόνια της Μεταπολίτευσης υπουργό Δικαιοσύνης, τον οποίο, αν δεν κάνω λάθος, θα έβλεπε (όπως με πληροφόρησε μια αξιόπιστη πηγή που έχω στο γραφείο του) χθες ο πρωθυπουργός. Βλέπετε, ο αρχηγός Κυριάκος είναι σχεδόν ενθουσιασμένος τόσο από το νομοθετικό έργο όσο και από τις πρόσφατες δημόσιες παρεμβάσεις του υπουργού του. Και επειδή είναι δύσκολο να του δώσει δημόσια συγχαρητήρια, προφανώς τον φώναξε για να του τα δώσει κατ’ ίδιαν. Τα αναφέρω όλα αυτά για να διαψεύσω και όσους κάνουν την προσδοκία τους είδηση, διαδίδοντας ότι «υπάρχει θέμα Φλωρίδη στην κυβέρνηση».