Λίγο πριν τον απόηχο της τρίτης ημέρας στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης, σχηματίστηκαν τα ανάλογα "πηγαδάκια" στα βουλευτικά έδρανα.

Μία ιδιαίτερη συζήτηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέας Αριστεράς και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη. Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της Ολομέλειας αναπτύχθηκε ένα μικρό "πηγαδάκι" ανάμεσα στον Κώστα Μπάρκα, τον Μιχάλη Κατρίνη, τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και την Πέτη Πέρκα.

kefalogiannis_mparkas_katrinis_perka_konstantinopoulos


Έπειτα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, συνέχισε τις συζητήσεις με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανταλάσσοντας απόψεις με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νότη Μηταράκη.

katrinis_mpakogianni


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησαν σε χαλαρούς τόνους με τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία στα Τέμπη, Δημήτρη Μαρκόπουλο, κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας.

6167301


Παράλληλα, σε παρόμοιο κλίμα ήταν και η συζήτηση ανάμεσα στον Θάνο Πλεύρη της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον Χρήστο Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ.

giannoulis_plevris


Τα έδρανα της Πλεύσης Ελευθερίας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όπου όπως φάνηκε η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε τη βοήθεια από τους βουλευτές της για να μεταφέρει στο βήμα της Βουλής τον τεράστιο πάγκο από έγγραφα που είχε συλλέξει.

4209529