Ενεργός φαίνεται ότι θα παραμείνει πολιτικά ο Σταύρος Παπασταύρου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, ο πρωθυπουργός έχει ήδη αφήσει κάποια πράγματα που ατύπως μπορεί να τα χειρίζεται ο Παπασταύρου. Για παράδειγμα, ο πρώην στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη θα εξακολουθήσει να χειρίζεται κάποια ευρωπαϊκά και κάτι αλλά θέματα που με επιτυχία είχε χειριστεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πηγές της στήλης, ο πρώην υπουργός Επικρατείας εθεάθη να εισέρχεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαξίμου, ωστόσο άγνωστο είναι το αν κατάφερε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Και μια και αναφέρθηκα στα δύο πρόσωπα των ημερών, να σας πω ότι μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, εκτιμώ ότι και ο πρώην υπουργός Επικράτειας, Σταύρος Παπασταύρου, θα παραμείνει ενεργός πολιτικά. Μάλιστα, από το ρεπορτάζ μου προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός -που στεναχωρήθηκε πολύ από τις γνωστές εξελίξεις– έχει ήδη αφήσει κάποια πράγματα που ατύπως μπορεί να τα χειρίζεται ο συγκεκριμένος. Για παράδειγμα, κάτι ευρωπαϊκά και κάτι αλλά που με επιτυχία είχε χειριστεί από το περασμένο καλοκαίρι, θα εξακολουθήσει να τα χειρίζεται ο πρώην στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη. Με την ευκαιρία της κουβέντας, να σας πω ότι ο άνθρωπος που έχω στην πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου εντόπισε τον πρώην υπουργό Επικρατείας να εισέρχεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο κτίριο. Αν και το έψαξα, δεν κατάφερα να μάθω αν ο Παπασταύρου είχε την ευκαιρία να δει και τον πρόεδρο Κυριάκο.