Εκτός ομάδας ευρωεκλογών θα είναι ο Γιάννης Μπρατάκος. Και ενώ τις προηγούμενες διακινούταν η φημολογία ότι ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα παραμείνει επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές, το συγκεκριμένο σενάριο καταρρίφθηκε.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, μετά την αποχώρησή του από το Μαξίμου ο Γιάννης Μπρατάκος θα αντικατασταθεί από άλλον υψηλόβαθμο κομματικό αξιωματούχο, από τη θέση του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της στήλης, τις επόμενες ώρες θα μάθουμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

– Προ ημερών σάς έγραφα ότι ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του προέδρου Μητσοτάκη, Γιάννης Μπρατάκος, θα παραμείνει επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές. Επ’ αυτού έχω νεότερα, γι’ αυτό και αποφάσισα να απολογηθώ ενώπιον Θεού και αναγνωστών. Με βάση τα όσα έμαθα, μετά την αποχώρησή του από το Μαξίμου θα αντικατασταθεί από άλλον υψηλόβαθμο κομματικό αξιωματούχο, από τη θέση του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα. Μάλιστα, όπως μου είπαν, τις επόμενες ώρες θα μάθουμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπρατάκου.