Εκτός ομάδας ευρωεκλογών θα είναι ο πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κυριάκου ΜητσοτάκηΓιάννης Μπρατάκος, όπως έγραψε πρώτη η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Όπως είχε κάνει γνωστό η στήλη, ο κ. Μπρατάκος θα αντικαθιστούταν στην προεδρία της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις ευρωεκλογές από άλλον υψηλόβαθμο κομματικό αξιωματούχο.

Ωστόσο, σήμερα, το Big Mouth αποκαλύπτει πως δεν θα μπορούσε να γίνει και κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ο κ. Μπρατάκος, μαζί με την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, σχεδόν ταυτόχρονα υπέβαλε και μια δεύτερη παραίτηση, αυτή από την προεδρία της συγκεκριμένης Επιτροπής για τις ευρωεκλογές.

Διαβάστε ακόμα: Εκτός ομάδας ευρωεκλογών ο Μπρατάκος: Θα αντικατασταθεί από άλλον υψηλόβαθμο κομματικό αξιωματούχο από τη θέση του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι δεν του ζητήθηκε, έπραξε το «πολιτικά ορθό», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Big Mouth.

Τι αναφέρει το Big Mouth

– Πριν από δυο-τρεις μέρες σας έγραψα ότι ο πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου Μητσοτάκη, Γιάννης Μπρατάκος, θα αντικατασταθεί προσεχώς στην προεδρία της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, που είχε συγκροτηθεί προσφάτως σε σώμα, για να «τρέξει» το project των ευρωεκλογών. Απ’ ό,τι κατάλαβα, δεν θα μπορούσε να γίνει και κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ο Μπρατάκος, μαζί με την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, σχεδόν ταυτόχρονα υπέβαλε και μια δεύτερη, που συνδεόταν με την προεδρία της συγκεκριμένης Επιτροπής. Έπραξε δηλαδή το πολιτικά ορθό, παρά το γεγονός ότι δεν του ζητήθηκε.

! Μια και το έφερε η κουβέντα, να σας πω ότι την Κυριακή με την εφημερίδα «Απογευματινή» θα κυκλοφορήσει μια μοναδική εκδοτική προσφορά, που σχετίζεται με την ιστορία της ΝΔ. Πρόκειται για το βιβλίο που έχει γράψει ο πατέρας του Μπρατάκου, Άγγελος, το οποίο μέσα σε 1.000 σελίδες συμπυκνώνει την 50χρονη ιστορία της ΝΔ.