Επανέρχεται με νέα ανάρτησή της -στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- μετά την επίθεση εναντίον της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, τονίζοντας πως «η διαστρέβλωση έχει βαρέσει κόκκινο».

Ειδικότερα, στον απόηχο της πολιτικής θύελλας που έχει ξεσπάσει μετά την πρώτη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας για την σύζυγο του πρωθυπουργού, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τώρα «αλλάζει γραμμή» και αναφέρει πως: «Η κυρία Γκραμποφσκι δεν κρίθηκε ούτε ως γυναίκα, ούτε ως σύντροφος και μητέρα» και ότι «το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει πολιτικό χαρακτήρα: κατατίθεται από κοινού και αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό».

Παράλληλα, η κ. Ακρίτα τόνισε: «Απαιτούμε να μάθουμε το ΠΟΘΕΝ των 40 ακινήτων. Είναι κληρονομιά; Είναι αγορά; Πού και πώς αποκτήθηκαν τα χρήματα;».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Επειδή η διαστρέβλωση έχει βαρέσει κόκκινο.

Το Πόθεν Εσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους δεν έχει ούτε σεξιστικό, ούτε προσωπικό, ούτε «οικογενειακό» πρόσημο. Η κυρία Γκραμποφσκι δεν κρίθηκε ούτε ως γυναίκα, ούτε ως σύντροφος και μητέρα.

Το Ποθεν Εσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει πολιτικό χαρακτήρα: κατατίθεται από κοινού και αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό.

Απαιτούμε να μάθουμε το ΠΟΘΕΝ των 40 ακινήτων. Είναι κληρονομιά; Είναι αγορά; Πού και πώς αποκτήθηκαν τα χρήματα;

Είναι χρέος μας να ερωτούμε.

Είναι χρέος τους να απαντούν».

Υπενθυμίζεται πως προ ολίγων ημερών η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανάρτηση για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη υπό τον τίτλο: «Το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δεν γεννήθηκε Μαρέβα», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός πολιτικής σκηνής.

Αναλυτικά η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα.

Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου.
Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.

Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες.

Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.

Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του.

Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.

Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο.

Εχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.

Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.

Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του.

Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».

Μήνυση και αγωγή κατά της Έλενας Ακρίτα από την Μαρέβα Γκαραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Σημειώνεται πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, μετά από την ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον της, ενώ ακολούθησαν και άλλες αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα, στις οποίες, μεταξύ άλλων, τόνισε πως θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της και πως δεν είναι «δειλή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0afqqp60bi1)