Την επικείμενη κοινή επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο, σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Θήβα, την Παρασκευή, αποκάλυψε πρώτη χθες, Δευτέρα, η στήλη «Big Mouth» του powergame.gr.

Διαβάστε ακόμα: Πιθανή η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (εντός ναού) μέσα στο Πάσχα

Σήμερα η στήλη αποκαλύπτει το παρασκήνιο που οδήγησε στο «λιώσιμο των πάγων» ανάμεσα στο Μαξίμου και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δείγμα πως το κλίμα είχε αρχίσει να αλλάζει προς θετική κατεύθυνση δόθηκε με αφορμή τη συνάντηση του προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον γιο του Μπελέρη, Πέτρο, παρόντος του πρώην υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου στη Θήβα την Παρασκευή - Θα βρεθούν σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Αρχιεπισκοπής

Ο ρόλος Κονιδάρη

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Big Mouth», καθοριστικό ρόλο για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συνάντησης έπαιξε ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης, ο οποίος συνδέεται με μακρόχρονη φιλία, από το Δημοτικό, με τον κ. Παπασταύρου, ενώ υπήρξε και συμμαθητής στο Κολέγιο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πρόσωπο «κλειδί», λοιπόν, που συνετέλεσε στη «γεφύρωση των σχέσεων» Μαξίμου - Αρχιεπισκοπής Αθηνών ήταν ο κ. Κονιδάρης, ο οποίος, μάλιστα, θεωρούσε πως η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών έπρεπε να πραγματοποιηθεί μακριά από τις τυπικότητες των γραφείων τους.

Όπως, άλλωστε, αποκάλυψε χθες το «Big Mouth» o κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ιερώνυμος θα συναντιούνταν πριν από το Πάσχα σε έναν χώρο που θα εξέπεμπε και έναν μεγαλύτερο συμβολισμό, οπότε, στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να επισκεφθούν από κοινού τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Εκκλησίας στο Δήλεσι, έξω από τη Θήβα.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα το «Big Mouth» ΕΔΩ.