Τα… γυρίζει τώρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδελφος του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης, μετά τις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων όσον αφορά το πού θα πάνε στις ευρωεκλογές του Ιουνίου οι ψήφοι όσων υποστήριξαν στις εθνικές εκλογές το κόμμα των Σπαρτιατών, μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κασσελάκης, μιλώντας στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra χθες το βράδυ, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι «ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν Σπαρτιάτες πριν από λίγους μήνες», μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των Σπαρτιατών για τις ευρωεκλογές.

Ωστόσο, σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αλλάζει γραμμή» και τονίζει «δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κασσελάκης σημειώνει: «Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απαντώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό».

«Από κει και πέρα, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. όσο και ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες», καταλήγει.


Στέφανος Κασσελάκης: "Όχι" στις ψήφους των Σπαρτιατών

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε μέσω ανάρτησης στα social media στο ερώτημα αν είναι επιθυμητές οι ψήφοι των Σπαρτιατών, γράφοντας ένα ξεκάθαρο «όχι».

«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί Σπαρτιατών. Στο ερώτημα "τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;", η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.