Την επιστροφή του πρώην υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου στην κυβέρνηση τρέμουν γνωστά media, που ξεκίνησαν την καριέρα τους με επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της σύζυγού του, Μαρέβα. Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι αντιμετωπίζουν κάτι σαν εφιάλτη την προοπτική της εκ νέου αξιοποίησης του επί χρόνια στενού φίλου και συνεργάτη του πρωθυπουργού. Επίσης φαίνεται πως οι προαναφερθέντες έχουν ολίγον ζοριστεί βλέποντας από τη μία τη δυναμική της υποψηφιότητας Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και από την άλλη το «λιώσιμο των πάγων» μεταξύ του Μητσοτάκη και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου.

Διαβάστε εδώ: Ευρωεκλογές: Άνοδος των ποσοστών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα - Καθοριστική η υποψηφιότητα Μπελέρη και η επαναπροσέγγιση με την Εκκλησία

Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία, σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλοι αυτοί που «σκίζουν τα ιμάτια τους» για τον δήθεν περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα φαίνεται ότι κάμποσα χρόνια, αν και παρουσιάζονταν ως ορκισμένοι εχθροί του σημερινού Μαξίμου, ενδεχομένως και να είχαν καλύτερες σχέσεις από τους καλύτερους φίλους του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η στήλη είχαν τον «δικό» τους άνθρωπο εντός του κτιρίου και την ίδια στιγμή που αποδομούσαν οικογενειακώς τον πρωθυπουργό, υπήρχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι που απολάμβαναν της ασυλίας τους. Αυτοί, λοιπόν, έχουν βαλθεί να μην επιστρέψει ο Παπασταύρου, μήπως και καταφέρουν το comeback τους.

Διαβάστε ΕΔΩ τη σημερινή στήλη του «Big Mouth»