Την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, φιλοξένησε χθες, Πέμπτη 25/04, ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω».

*Διαβάστε εδώ: Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκίνηση on air με τα τρυφερά λόγια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη – "Σ’ αγαπώ"

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοινού τη διεκδίκηση μιας θέσης στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Αποδέχθηκα και αποδεχθήκαμε ως οικογένεια την πολύ τιμητική πρόταση. Ο πρωθυπουργός εστίασε στο κοινωνικό μου προφίλ», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε, είπε το «ναι» στην πρόταση Μητσοτάκη να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερες ανησυχίες στα κοινά, και θέλει να επικεντρωθεί πάνω σε κάποια ζητήματα, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν μέσα από εκπομπές της, και να τα «αγκαλιάσει» μέσα από τις αρμοδιότητές της.

«Ένιωσα ότι η πρόταση μου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτά τα ζητήματα», σημείωσε.


Ελεονώρα Μελέτη: Έχω συγκεκριμένη ατζέντα, με την οποία θέλω να καταπιαστώ

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου «αν έρθει ένας πολίτης και σου πει "γιατί κυρά μου να σε στείλω στην Ευρωβουλή;", πες μας γιατί να σε στείλουμε στην Ευρωβουλή. Είσαι ικανή να κάνεις με αποτελεσματικότητα τη δουλειά για την οποία θα σε στείλουμε;», η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Έχω σίγουρα την κοινωνική σπονδυλική στήλη, η οποία διέπεται από πολύ συναίσθημα, πολλή ενσυναίσθηση, πολλή κατανόηση και θεωρώ ταυτόχρονα ότι έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές ικανότητες οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να φέρουν ένα αποτέλεσμα. Έχω συγκεκριμένη ατζέντα με την οποία θέλω να καταπιαστώ και θέλω να επικεντρωθώ σε αυτήν».

«Θα στοχεύσω σε επιτροπές που είναι πολύ συγκεκριμένες που επικεντρώνονται κυρίως στη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα, στη θέση της γυναίκας, στην αντιμετώπιση της βίας, στα παιδιά και στον εργασιακό χώρο. Έχω γνώση, έχω κατάρτιση. Όλα αυτά τα κοινωνικά ζητήματα και είμαι 100% σίγουρη ότι τα γνωρίζω και μπορώ να τα διαχειριστώ και έχω και την κατάρτιση για τον κόσμο που δεν το γνωρίζει αυτό», υπογράμμισε η Ελεονώρα Μελέτη.


Η απάντηση στον Βελόπουλο για τον «μπάφο»

Για την τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου που την κατέκρινε ότι κάπνιζε μπάφους μπροστά στην κάμερα σε μια παλαιότερη εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε πως ήταν μόνο ένα μικρό απόσπασμα μιας εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στο κατά πόσον η αποποινικοποίηση της κάνναβης μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εγκληματικότητας σε μια χώρα.

«Ήταν ένα καθαρά βιωματικό ρεπορτάζ», επισήμανε, το οποίο έγινε στην Ολλανδία και εκθειάστηκε από το κοινό ως κάτι πρωτοποριακό. Όπως είπε, ήταν νο 1 στο Twitter.

Σχετικά με το αν είναι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, είπε ότι θα ψήφιζε «ναι» με κλειστά μάτια.


Δάκρυσε η Ελεονώρα Μελέτη με τα λόγια του συζύγου της

Ο Θοδωρής Μαροσούλης μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο, με λόγια που δεν θα μπορούσαν να μη φορτίσουν συναισθηματικά την Ελεονώρα Μελέτη, με αποτέλεσμα να δακρύσει.

«Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας, όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την παρέα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφός μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου» είπε.

«Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος, άρα δεν έχουμε τη ζωή πριν και μετά. Έχουμε τη ζωή μόνο μετά, πολύ λίγο πριν (σ.σ. τον ερχομό της κόρης τους)», πρόσθεσε.

Αμέσως μετά την προσβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, βλέποντας την Ελεονώρα Μελέτη με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Λοιπόν, στο "επιτυχημένος" προσθέτω άλλο ένα στοιχείο. Καταστροφέας μακιγιάζ! Σου κατέστρεψε το μακιγιάζ! Συγκινήθηκε η Ελεονώρα πάρα πολύ και συγκινήθηκες περισσότερο από τα εύσημα που σου έδωσε για το πόσο καλή μητέρα είσαι. Εκεί σε είδα να συγκινείσαι».

«Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο, παιδιά. Δεν είναι ντροπή! Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0tscn7u4yv5)