Η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Πέμπτης 25/04/2024 βρέθηκε καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω», την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η παρουσιάστρια που κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, δέχτηκε μια μικρή έκπληξη από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά και δεν δίστασε να αναφερθεί με τρυφερότητα στη γυναίκα της ζωής του.


Θοδωρής Μαροσούλης: Τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει άλλος στην παρέα

«Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας, όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την ημέρα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφός μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαροσούλης.


Έχουμε τη ζωή μόνο μετά την κόρη μας

«Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, ύστερα από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος, άρα δεν έχουμε τη ζωή πριν και μετά. Έχουμε τη ζωή μόνο μετά την κόρη μας. Η έννοια της μάνας, απ' όλες τις απόψεις. Σε όλα βάζει τον εαυτό της πίσω και πρώτα το παιδί. Επειδή έχω άποψη από μαμάδες, της βάζω 10», πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαροσούλης.


Η Ελεονώρα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τα πάντα

«Η Ελεονώρα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι μια άξια, πανέξυπνη και χαρισματική γυναίκα και πιστή. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου πανηγυρικά. Σου εύχομαι να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, είμαι σίγουρος για εσένα και ξέρω ότι στο τέλος θα χειροκροτούν όλοι πανηγυρικά. Σ’ αγαπώ», είπε κλείνοντας ο Θοδωρής Μαροσούλης για την Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: