Αιφνιδιασμό προκάλεσε σε «συντρόφους» και αντιπάλους η συνάντηση του Γιώργου Τσίπρα την Τετάρτη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας και εκείνος με τη σειρά του τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον ξάδερφο του Τσίπρα. Όπως αναφέρει η στήλη, η επαφή τους κρατά εδώ και χρόνια, από τότε που ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αρχιεπίσκοπο.

Στα της συνάντησης τώρα, στο «μενού» της συζήτησης μεταξύ Τσίπρα και Ιερώνυμου βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος με τον ο Αρχιεπίσκοπο στο τέλος να εύχεται καλή δύναμη για την υποψηφιότητά του.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Αιφνιδίασε φίλους και αντιπάλους ο Γιώργος Τσίπρας, που συναντήθηκε -και φωτογραφήθηκε- προχθές με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Η συνάντηση δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνουμε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο -αλλά και ο προκαθήμενος της Εκκλησίας τού τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση. Η επαφή κρατά εδώ και χρόνια, από τότε που ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδειξε, πάντως, ότι μόνο αδιάφορος δεν είναι για τα πολιτικά δρώμενα και το αποδεικνύουν οι… διακομματικές συναντήσεις του το τελευταίο διάστημα. Όσο για τον ξάδερφο Γιώργο, μάθαμε ότι συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος (σκάω από περιέργεια να μάθω ποια είναι αυτά) και ο Αρχιεπίσκοπος του ευχήθηκε καλή δύναμη για την υποψηφιότητά του. Δεν μάθαμε αν πήρε και την ευλογία του…