Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί στην Κοζάνη ξεκινώντας την περιοδεία του από την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, όπου και περπάτησε μέχρι το σημείο των εργασιών που είναι δε εξέλιξη.

Ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό και υπηρεσιακά στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, σε ότι αφορά στις εργασίες την συντήρηση της γέφυρας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη για όλες τις εργασίες, τον σχεδιασμό, τις παρεμβάσεις που γίνονται αλλά και για την συντήρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χάρη Γκοβεδάρο.

επίσκεψη πρωθυπουργού στην γέφυρα Σερβίων


Ο διάλογος με ιδιοκτήτρια καντίνας & η ανταλλαγή ευχών για τα παιδιά τους

Με την ιδιοκτήτρια της γνωστής καντίνας στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, την κα Γιάννα, είχε μια σύντομη συνομιλία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Η κα Γιάννα ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό για την ονομαστική εορτή του γιου του, Κωνσταντίνου, ενώ τον κέρασε ένα γλυκό επ' ευκαιρία της εορτής της κόρης της, Ελένης.

Δείτε βίντεο:

Μητσοτάκης Γιαννα


Στη σύντομη συνομιλία τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «άντε με το καλό η Γέφυρα» με τη Γιάννα να απαντά: «Αυτό περιμένουμε όλοι εδώ...», σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο σημείο, συνεχίζοντας μετά για την επιθεώρηση των εργασιών και την ενημέρωση.