Πριν από λίγο διάστημα η στήλη Big Mouth του powergame.gr είχε αποκαλύψει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώληση της ΑΕΚ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας πλέον επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει, όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, κρίνει σκόπιμο ότι είναι το κατάλληλο timing, για να έρθει αυτή η στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Οι φήµες για πώληση της ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη, το σενάριο αλλαγής του εκλογικού νόµου και το βαρύ κλίµα για τον father Alex Καρλούτσο

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Big Mouth, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως βρήκε αγοραστή και δη Έλληνα και εφοπλιστή, τον γνωστό ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajet. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια οι δυο άνδρες συνεργάζονται ήδη.

Πάντως, αν και κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, πληροφορίες αναφέρουν πως το deal έχει γίνει και πλέον μένουν τα τυπικά, για να ολοκληρωθεί κι επίσημα.

Τι γράφει το ''Big Mouth''

- Πριν από κάμποσο καιρό σάς είχα γράψει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να πωλήσει την πολυαγαπημένη του ΑΕΚ. Φαίνεται ότι η σχετική πληροφορία απηχεί πέρα ως πέρα την πραγματικότητα, αφού ο «Τίγρης», έχοντας επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, κρίνει σκόπιμο ότι είναι το κατάλληλο timing για να κάνει το exit. Με βάση αυτά που φτάνουν στ’ αυτιά μου, εσχάτως βρήκε αγοραστή και δη Έλληνα και εφοπλιστή. Ο λόγος για τον γνωστό ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajet, που είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη. Αν και οι δύο πλευρές αποφεύγουν κάθε σχόλιο, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα έκαναν λόγο για ένα deal που μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί.