Ενοχλημένος από την έναρξη της λειτουργίας του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Μάλιστα, παρά τις δημόσιες φιλοφρονήσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να μην… αφήσει σε ησυχία τον Αλέξη Τσίπρα σε ό,τι αφορά την πρωτοβουλία κινήσεων, σύμφωνα με τη στήλη.

Διαβάστε ακόμα: Σε λειτουργία από σήμερα η ιστοσελίδα του ''Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα'' - Το μήνυμά του με στίχους του Μανόλη Αναγνωστάκη

Εκτός, όμως, από την πολιτική κόντρα, ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τις πληροφορίες, φρόντισε να… ρίξει «καρφιά» και για τα Αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα σε συνομιλητές του. Σύμφωνα με το ''Big Mouth'', ο ίδιος, μάλιστα, είπε πως το ίδρυμα που θα φτιάξει σε λίγο καιρό θα είναι «πολύ πιο μπροστά», ειδικά σε ό,τι αφορά τις επαφές στις ΗΠΑ.

Πάντως, και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ίδια ώρα μέσω του intsipras.gr (δηλαδή τις ιστοσελίδας του Ινστιτούτου του) έκανε αναφορές για την έφοδο της Ακροδεξιάς, ενώ λίγα 24ωρα πριν ο Στέφανος Κασσελάκης προανάγγειλε την συγκρότηση ιδρύματος ενάντια στην… Ακροδεξιά.

Η κόντρα, λοιπόν, - όπως αναφέρει και η στήλη - μεταξύ πρώην και νυν φαίνεται πως άρχισε και μόνο υπόγεια δεν είναι…

Τι γράφει σήμερα το Big Mouth

- Στον λαιμό του έχει κάτσει του Στέφανου το… ποδαρικό στο νέο Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα. Παρά τις δημόσιες φιλοφρονήσεις, ο νυν πρόεδρος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τον πρώην σε ό,τι αφορά την πρωτοβουλία κινήσεων. Εκτός όμως από την πολιτική κόντρα, ο Stefanos φρόντισε, σε συνομιλητές του, να ρίξει το δηλητήριό του για τον Αλέξη, λέγοντας πως τα αγγλικά του είναι χάλια και πως δεν πάει έτσι πουθενά στο εξωτερικό. Επίσης στους ίδιους συνομιλητές είπε πως από άποψη διεθνών επαφών ο ίδιος με το ίδρυμα που θα φτιάξει λίαν προσεχώς θα βρίσκεται πολύ μπροστά από τον Αλέξη Τσίπρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις επαφές στις ΗΠΑ, όσο και αν ο τελευταίος προσπαθήσει να εμφανιστεί «πολίτης του κόσμου». Όλα αυτά την ώρα που ο Τσίπρας στο intsipras.gr έκανε αναφορές για την έφοδο της ακροδεξιάς, λίγα 24ωρα αφού ο Στέφανος προανάγγειλε την συγκρότηση ιδρύματος ενάντια στην… ακροδεξιά.  Ο πόλεμος μεταξύ τους άρχισε-και δεν είναι υπόγειος…