Κινητικότητα από αυτές που εκδηλώνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι των κομμάτων, πριν μπουν στην… «κούρσα», αναπτύσσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, όπως αποκαλύπτει  η στήλη Big Mouth του powergame.gr, με φόντο τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, ο Χάρης Δούκας, εκτός από πολιτικούς και βουλευτές, πραγματοποιεί συναντήσεις και με τους πλέον «πολυτιμότερους» συμμάχους, δηλαδή τους ανθρώπους των media.

Μάλιστα, - όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το ''Big Mouth'' - ο Δήμαρχος Αθηναίων γευμάτισε χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι, στο εστιατόριο «Σκορπίνα», στο Νέο Ψυχικό, με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Χρήστο Πρωτόπαπα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που δημοσιεύει το Big Mouth:

doukas_xatzinikolaou

Επιπλέον, η στήλη αποκαλύπτει πως με στρατόπεδο Δούκα «συντάσσεται» και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος χθες άσκησε σκληρή κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη, κατά της διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Πάντως, ας μη ξεχνάμε πως ο ίδιος πριν από τις εκλογές του 2023, εκτιμούσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει την αυτοδυναμία και θα υπάρξει ανάγκη συμμαχικής κυβέρνησης (που τελικά δεν υπήρξε), άρα έπεσε έξω... σε βασική εκτίμηση, γεγονός που οφείλει να αξιολογήσει ο Χάρης Δούκας - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη.

Τι γράφει σήμερα το ''Big Mouth''

-Κινητικότητα από αυτές που εκδηλώνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι των κομμάτων, πριν μπουν στην κούρσα, αναπτύσσει εσχάτως και μάλιστα δημοσίως ο δήμαρχος Δούκας. Εκτός από τους κομματικούς, τους βουλευτές και κάτι άλλους παραγονταραίους, βλέπει και τους πολυτιμότερους συμμάχους, που εν προκειμένω είναι οι εκδότες και οι καναλάρχες. Μ΄ έναν τέτοιο, άνθρωπο των media, τον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε την ευκαιρία να γευματίσει χθες το μεσημέρι στην «Σκορπίνα» του Νέου Ψυχικού ο Χάρης Δούκας, παρόντος του «στρατηγού» του, Χρήστου Πρωτόπαπα. Κάτι τέτοια βλέπει ο πρόεδρος Ανδρουλάκης και σε λίγο θα διαγράψει μέχρι και τον… εαυτό του. Πάντως, εσείς κρατήστε ότι ο δήμαρχος της Αθήνας, έχει αρχίσει να βλέπει κόσμο, που αμφιβάλω αν τον έχει δει σε όλη την πολιτική του ζωή ο αρχηγός Νίκος.

! Εκτός από τον «στρατηγό» Πρωτόπαπα, ένας Πασόκος φίλος μου, έσπευσε να με ενημερώσει ότι στο στρατόπεδο Δούκα, αναπτύσσει δράση και ο παλιός υπουργός Πέτρος Ευθυμίου. Οφείλω να σας πω ότι πριν από τις εκλογές του 2023, ο τελευταίος εκτιμούσε ότι ο Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει την αυτοδυναμία, άρα θα υπάρξει ανάγκη συμμαχικής κυβέρνησης, που τελικά δεν υπήρξε, άρα έπεσε έξω σε βασική εκτίμηση, γεγονός που οφείλει να αξιολογήσει ο Δούκας, αν συμβουλεύεται, που συμβουλεύεται, τον πρώην υπουργό.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει το Big Mouth σήμερα ΕΔΩ.