Παρελθόν αποτελεί πλέον για τον ΣΚΑΪ η επί χρόνια επικεφαλής του μιντιακού ομίλου, Εύη Κουτσαυτάκη.

Όπως αναφέρει η στήλη «Big Mouth» του powergame.gr, ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος απέπεμψε την Εύη Κουτσαυτάκη, με καλά πληροφορημένες πηγές να κάνουν λόγο για ένα «διαζύγιο» που μόνο ομαλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας στήλης, εδώ και καιρό το αφεντικό του ΣΚΑΪ είχε αρχίσει να κρατά αποστάσεις από την επί χρόνια στενή συνεργάτιδά του, εξαιτίας του «ξεχαρβαλώματος» -όπως έλεγε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του- κυρίως του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως επέρριπτε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης στη «σιδηρά κυρία», δείχνοντας μάλιστα αποφασισμένος να πάρει τα ηνία των Μέσων στα χέρια του. Ειδικότερα, σκοπεύει για όσο διάστημα απαιτηθεί να ηγηθεί προσωπικά του μάνατζμεντ και του μιντιακού του ομίλου.

Όπως επισημαίνεται, πάντως, στο «Big Mouth», οι φωνές του Αλαφούζου ακούστηκαν έως το «Γ. Καραΐσκάκης».


Αλλοίωση φυσιογνωμίας του ΣΚΑΪ

Τα τελευταία δύο χρόνια τα νούμερα, τόσο στον τηλεοπτικό όσο και στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ, είναι απογοητευτικά.

Ωστόσο, αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο τον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης «Big Mouth», είναι η αλλοίωση της φυσιογνωμίας του ομίλου, κι αυτό είναι τελικά που χρεώνει και στην Εύη Κουτσαυτάκη.

Εκεί που έβλεπε ο κόσμος τους «Φακέλους» του Παπαχελά και τις έρευνες του Τέλογλου, αναγκάστηκε να βλέπει τις σαπουνόπερες και τα τηλεπαιχνίδια του Ατζούν.


Ποια είναι η Εύη Κουτσαυτάκη

Η Εύη Κουτσαυτάκη ήταν επί χρόνια η επικεφαλής του μιντιακού ομίλου ΣΚΑΪ και στενή συνεργάτις του Γιάννη Αλαφούζου.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη φορά είχε αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ τον Απρίλιο του 2015, έπειτα από 20 χρόνια συνεργασίας με τον όμιλο, ωστόσο επέστρεψε το 2017 στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου, που κατείχε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος.

Αυτή, λοιπόν, είναι η δεύτερη φορά που αποχωρεί από τον μιντιακό όμιλο του Γιάννη Αλαφούζου, και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

*Διαβάστε ολόκληρο το «Big Mouth» ΕΔΩ