Όσο χάνει την ψυχραιμία της , λόγω των δημοσκοπήσεων που φτάνουν από την Αρκαδία, τόσο σε περισσότερα σφάλματα πέφτει η Εύη Τατούλη. Η κόρη του περιφερειάρχη, που θέλει να εκλέξει και την κόρη του βουλευτή, με νέα συνέντευξη της δηλώνει πως "νιώθω μέση ελληνίδα" 

Η χαρακτηριστική φράση της είναι "Νιώθω προσωπικά πως είμαι η μέση Ελληνίδα και πως η πολιτική μπορεί να εκφραστεί νοικοκυρεμένα από μια γυναίκα"

Η Εύη Τατούλη, δεν μπορεί να δηλώνει με τέτοια προκλητικότητα πως νιώθει η μέση ελληνίδα, όταν τα βρήκε όλα έτοιμα από τον μπαμπά της, διορίστηκε σε δημόσιες θέσεις από τον μπαμπά της, δεν δούλεψε ποτέ , παρά μόνο έκανε ένα πέρασμα - που δεν ακούμπησε- από την Απογευματινή. Ο λαικισμός της οικογένειας Τατούλη, που ξαφνικά θυμήθηκε ξανά τις αρχές της κεντροδεξιάς, την οποία ισοπέδωσε ο ίδιος ο πατέρας της με πρωτοφανή φρασεολογία, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. 

Η Εύη Τατούλη, όταν μιλάει για την "μέση ελληνίδα" και μάλιστα την ταυτίζει με τον εαυτό της, πρέπει να είναι πιο προσεκτική. Πιθανόν το κορίτσι να μην γνωρίζει ότι η μέση ελληνίδα είναι άνεργη μάνα, παλεύει στην καθημερινότητα της και δεν βρήκε τίποτα έτοιμο. Η μέση ελληνίδα δεν έχει μπαμπά με έτοιμη πολιτική κληρονομιά που πάει να την πάρει για να μπει στη Βουλή. Η μέση ελληνίδα σίγουρα δεν είναι σαν την κυρία Τατούλη, που θα πρέπει κάποιος να την συμβουλέψει να σταματήσει αυτές τις συνεχόμενες και πρωτοφανείς προκλήσεις.