Λατινοπούλου: Κατέθεσε αγωγή κατά της Εθνικής Πινακοθήκης - "Βγάζουν τα κόμπλεξ τους στην Ορθοδοξία"
Η ανάρτησή της
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου προανήγγειλε πως θα υπάρξουν και ασφαλιστικά μέτρα

Αγωγή κατά της Εθνικής Πινακοθήκης, για την επαναφορά των βανδαλισμένων έργων του Χριστόφορου Κατσαδιώτη, κατέθεσε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Μάλιστα, προανήγγειλε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, λέγοντας πως η πινακοθήκη είναι «νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου» και όχι ένα «ιδιωτικό ατελιέ ελιτίστικων προοδευτικών παρεών που βγάζουν τα κόμπλεξ τους πάνω στην Ορθοδοξία».
Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Και χρηματοδοτείται από εμάς μέσω των φόρων μας. Από εμένα, από εσένα, από κάθε Έλληνα. Η ελευθερία της τέχνης σταματά εκεί που ξεκινά η προσβολή της Πίστης μας.
Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου
Σήμερα, ως δικηγόρος αλλά πάνω απ' όλα ως Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη, καταθέτω αγωγή κατά της Εθνικής Πινακοθήκης. Και θα υπάρξουν και ασφαλιστικά μέτρα. Η Πινακοθήκη δεν είναι ιδιωτικό ατελιέ ελιτίστικων προοδευτικών παρεών που βγάζουν τα κόμπλεξ τους πάνω στην Ορθοδοξία.Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Και χρηματοδοτείται από εμάς μέσω των φόρων μας. Από εμένα, από εσένα, από κάθε Έλληνα. Η ελευθερία της τέχνης σταματά εκεί που ξεκινά η προσβολή της Πίστης μας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.