Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα της - "Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει"
"Χρόνια πολλά, πατέρα μου!"
" Σε ευχαριστώ πιο πολύ απ´ όλα, για το παράδειγμά σου, της αγωνιστικότητας, της ανιδιοτέλειας, της ανθρωπιάς, της ανυποχώρητης υπεράσπισης του δικαίου και των αδυνάμων!", έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα γενέθλιά του, που ήταν χθες, Κυριακή 8/06. «Χρόνια πολλά, πατέρα μου! Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει και πιο πολύ απ´όλα, για το παράδειγμά σου, της αγωνιστικότητας, της ανιδιοτέλειας, της ανθρωπιάς, της ανυποχώρητης υπεράσπισης του δικαίου και των αδυνάμων!», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.
Διαβάστε: Γιώργος Πατούλης: Η τρυφερή ανάρτησή του για το πρώτο μπάνιο με τον 4 μηνών γιο του
Χρόνια πολλά, πατέρα μου!
Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει και πιο πολύ απ´όλα, για το παράδειγμά σου, της αγωνιστικότητας, της ανιδιοτέλειας, της ανθρωπιάς, της ανυποχώρητης υπεράσπισης του δικαίου και των αδυνάμων!
Διαβάστε: Γιώργος Πατούλης: Η τρυφερή ανάρτησή του για το πρώτο μπάνιο με τον 4 μηνών γιο του
Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο
Χρόνια πολλά, πατέρα μου!Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει και πιο πολύ απ´όλα, για το παράδειγμά σου, της αγωνιστικότητας, της ανιδιοτέλειας, της ανθρωπιάς, της ανυποχώρητης υπεράσπισης του δικαίου και των αδυνάμων!