Η νέα ακριβή ενασχόληση Χαρδαλιά και τα... 450.000 ευρώ για τον αυθεντικό Μαραθώνιο
Οι αποκαλύψεις του ''Big Mouth''
Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, μετά τα κρασιά, την τουριστική ανάπτυξη, τους δάκους, τις ακρίδες, ο Νίκος Χαρδαλιάς ασχολείται με τον Μαραθώνιο

Νέα ακριβή ενασχόληση έχει βρει ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τα κρασιά, την τουριστική ανάπτυξη, τους δάκους, τις ακρίδες. Ειδικότερα, τώρα ο πολυαγαπημένος περιφερειάρχης Αττικής ασχολείται και με τον κλασικό και αυθεντικό Μαραθώνιο. Πρόκειται για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που πρόκειται να διεξαχθεί φέτος στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2025.
Διαβάστε: Ο στενός συνεργάτης Ανδρουλάκη που υπερασπίζεται την Κωνσταντοπούλου και η παρασκηνιακή σύμπλευση
Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Αττικής, προκήρυξε διαγωνισμό ύψους 450.000€ για την πραγματοποίηση του κλασικού Μαραθωνίου.
Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, στις δαπάνες του προϋπολογισμού, περιλαμβάνονται συγκεκριμένα:
Διαβάστε: Ο στενός συνεργάτης Ανδρουλάκη που υπερασπίζεται την Κωνσταντοπούλου και η παρασκηνιακή σύμπλευση
Ο διαγωνισμός ύψους 450.000 ευρώ για την πραγματοποίηση του κλασικού Μαραθωνίου
Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Αττικής, προκήρυξε διαγωνισμό ύψους 450.000€ για την πραγματοποίηση του κλασικού Μαραθωνίου. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, στις δαπάνες του προϋπολογισμού, περιλαμβάνονται συγκεκριμένα:
- «Ενοικίαση ηχητικής υποστήριξης των εκδηλώσεων και Αγώνων του Α.Μ.Α. 2025 καθώς και ενοικίαση δύο (2) LEDWALL και έξτρα εξοπλισμού για μουσικά σημεία και αναμετάδοση ενιαίας μουσικής στη διαδρομή (μέσω wifi)», εκτιμώμενης αξίας 35.000 € πλέον ΦΠΑ.
- «Προμήθεια 6.000 Αντιανεμικών Jackets για τις ανάγκες ένδυσης των εθελοντών και των εργαζομένων του Α.Μ.Α. 2025 », εκτιμώμενης αξίας 72.000 € πλέον ΦΠΑ.
- «Ενοικίαση 480 Λεωφορείων μεταφοράς συμμετεχόντων και εθελοντών του Α.Μ.Α 2025», εκτιμώμενης αξίας 110.000 € πλέον ΦΠΑ.
- «Εγκατάσταση και μίσθωση προσωρινών μεταλλικών κατασκευών για τις ανάγκες διοργάνωσης του Α.Μ.Α 2025», εκτιμώμενης αξίας 100.000 € πλέον ΦΠΑ.
- «Ενοικίαση τεντών, σκιάστρων και ομπρελών για τις ανάγκες διοργάνωσης του Α.Μ.Α 2025», εκτιμώμενης αξίας 26.500 € πλέον ΦΠΑ.
- «Ενοικίαση χημικών τουαλετών για την υποστήριξη των εκδηλώσεων και των αγώνων του Α.Μ.Α 2025», εκτιμώμενης αξίας 20.000 € πλέον ΦΠΑ.
Διαβάστε ΕΔΩ τη σημερινή στήλη του Big Mouth