ΔΕΘ 2025: Με τον πεθερό της, Θεόδωρο Σκρέκα, παρακολούθησε την οµιλία Μητσοτάκη στο Βελλίδειο η Ειρήνη Καραγκούνη
Πεθερός και νύφη µαζί
Η Ειρήνη Καραγκούνη παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο μαζί με τον πεθερό της, τον πρώην υπουργό Θεόδωρο Σκρέκα

Στο πλευρό του πεθερού της, Θεόδωρου Σκρέκα, για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο, βρέθηκε η Ειρήνη Καραγκούνη. Η σύζυγος του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόταν στο πλαίσο της ΔΕΘ από τον πρώην υπουργό, με τον οποίο έβγαλαν και τη χαρακτηριστική «selfie».
Διαβάστε: Οι ατάκες Μητσοτάκη πριν τη συνέντευξη Τύπου: Το χαμόγελο... αισιοδοξίας, η παραίνεση για τα παιδιά και η πρόβλεψη για την Εθνική
Υπενθυμίζεται ότι Θεόδωρος Σκρέκας διακρίνεται για τη μακρά του θητεία στην πολιτική σκηνή της χώρας. Εξελέγη βουλευτής Τρικάλων στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004 και του 2009.