«Όταν έχει τελειώσει κάτι, προχωράς. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω, αφήνω πίσω μου οτιδήποτε άσχημο, δεν θέλω να με βαραίνει» ανέφερε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της από τον Μίνωα Μάτσα, τη μητρότητα και φυσικά για τον ελληνικό τουρισμό. Η υπουργός Τουρισμού σε συνέντευξή της το πρωί της Τετάρτης (24/9) στην εκπομπή «Buongiorno» συνέχισε λέγοντας πως: «Σε αυτήν τη νέα φάση που έχω διάφορους τίτλους, θεωρώ ότι ο πιο σημαντικός από αυτούς είναι ότι είμαι μαμά και αυτό είναι κάτι που τελικά με προσδιορίζει σε όλα».

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Τα παιδιά μου είναι προτεραιότητά μου, είναι η δύναμή μου"

Αναφερόμενη στο διαζύγιό της από τον Μίνωα Μάτσα αρχικά είπε ότι: «Προφανώς και με απογοήτευσε και με στεναχώρησε πάρα πολύ για τα παιδιά μου, γιατί εγώ είχα αυτό το όνειρο τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπως αυτό που μεγάλωσα εγώ». Συμπλήρωσε δε ότι: «Δυστυχώς δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, γι’ αυτό τα παιδιά μου είναι προτεραιότητά μου, ό,τι και να συμβαίνει θέλω πάντα να βρίσκω τον χρόνο να είμαι μαζί τους μέσα στην ημέρα».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δε δίστασε να αναφέρει: 
«Δεν ένιωσα απογοήτευση, ένιωσα προδοσία. Αυτό αποφάσισα να βγάλω και να αφήσω πίσω μου. Άφησα πίσω την προδοσία. Έκανα focus στο ότι έχω τα παιδιά, είναι η δύναμή μου, δεν αισθάνομαι ότι διαφέρω από την Ελληνίδα που προσπαθεί να συνδυάσει τη μητρότητα, την οικογένεια, με την καριέρα της». Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε τέλειοι. Πραγματικά δεν μπορώ να είμαι σε όλα η άψογη και είναι εντάξει».

Αναφερόμενη στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της είπε: «Έχουμε μπροστά μας δικαστική διαμάχη η οποία είναι σε εξέλιξη. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να φτάσει σε αυτό το σημείο και μου κάνει και εντύπωση, γιατί χρειάστηκε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, γιατί καλό είναι τα θέματα αυτά να τα λύνει κανείς όσο το δυνατόν με συναινετικό τρόπο».


Για τον Τουρισμό: "Έχουμε μία πολύ μεγάλη αύξηση στα έσοδα"

Τέλος, η υπουργός αναφερόμενη στον τουρισμό είπε: «Έχουμε τώρα τα τελευταία στοιχεία για τους 7 πρώτους μήνες του 2025. Πάμε πολύ καλύτερα, αλλά όχι μόνο για το ότι έχουμε μία μικρή αύξηση στις αφίξεις, έχουμε μία πολύ μεγάλη αύξηση στα έσοδα».