Έντονη, όπως προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωση, είναι η οργή του Μάκη Βορίδη μετά την κατάθεση του Γρηγόρη Βάρρα στην Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με τον πρώην υπουργό να φαίνεται πως δεν θα αργήσει να τα... πάρει στο κρανίο, όχι με τον πρώην πρόεδρο του Οργανισμού, αλλά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η στήλη «Big Mouth» του powergame.gr, ο πρωθυπουργός διατηρεί τον Βάρρα στη θέση του, ως συμβούλου, την ώρα που είναι εμφανές πως αυτό που επιχειρεί είναι να διαλύσει την κυβέρνηση.

Διαβάστε: Αντιφάσεις Βάρρα με επίθεση σε Βορίδη στην Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αποπομπή, οι καταγγελίες και η απάντηση του πρώην υπουργού

Θα μιλήσει με τον Μητσοτάκη ο Βορίδης

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, μολονότι μέχρι τώρα σιωπά (αν και δεν το συνηθίζει), δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα συνεχίσει να το πράττει για πολύ καιρό ακόμα. Το αντίθετο, καθώς φαίνεται πως δεν αργεί η ώρα που θα ζητήσει να δει τον αρχηγό Κυριάκο, προκειμένου να κάνουν μια (έστω) φιλική κουβέντα.