Ένας δικηγόρος που είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πληροφόρησε τη στήλη Big Mouth του powergame.gr ότι την προηγούμενη Παρασκευή τους κοινοποιήθηκε πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των δικηγόρων που ανήκουν στο κόμμα, ενόψει των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Διαβάστε: Ξανά στο "αντάρτικο" ο Καστανίδης: "Tο ξέρω ότι είμαι εκτός γραμμής"

Στη συνάντηση αυτή, όπως τους ανακοινώθηκε, θα συμμετάσχει και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη, και ο σκοπός είναι να καταστεί ξεκάθαρο ότι το κόμμα υποστηρίζει τον Μιχάλη Καλαντζόπουλο. Μάλιστα, σύμφωνα την πηγή της στήλης, όλη αυτή η κινητοποίηση οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες υποψηφιότητες από τον ίδιο χώρο, ενώ συγκεκριμένα στελέχη που αντιτίθενται στον Ανδρουλάκη υποστηρίζουν πως οι δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί δεν δείχνουν ευνοϊκή εικόνα για τον Καλαντζόπουλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλο μέλος του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος ο Καλαντζόπουλος υποστηρίζει με σιγουριά πως εάν προκριθεί στον δεύτερο γύρο, θα αναδειχθεί οπωσδήποτε επόμενος πρόεδρος.