Η "αιχμή" Κύρτσου για τα ευρήματα της δημοσκόπησης MARC που τον φέρνει κοντά... με τον Ανδρουλάκη
Οι αποκαλύψεις του ''Big Mouth''
Ο Γιώργος Κύρτσος επικρίνει δημοσκόπηση της MARC και εκφράζει επιφυλάξεις για τα ευρήματά της σχετικά με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η απροσδόκητη σύγκλιση απόψεων
Φαίνεται απίστευτο, όμως συμβαίνει. Ο Γιώργος Κύρτσος, γνωστός για τις πολλές πολιτικές του μετακινήσεις στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, φαίνεται να προσεγγίζει πλέον το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Αφού έχει διαγράψει μακρά πορεία σε όλα τα πολιτικά φάσματα, εντός και εκτός Ελλάδας, τώρα στράφηκε εναντίον των δημοσκοπήσεων. Συγκεκριμένα, δεν φάνηκε να εντυπωσιάστηκε από τα ευρήματα της δημοσκόπησης MARC, τα οποία δεν ήταν καθόλου ευνοϊκά για τη Χαριλάου Τρικούπη.
Διαβάστε: Ο "εφιάλτης" του Ανδρουλάκη, οι απογοητευτικές μετρήσεις, το αίτημα αντισυνταγματικότητας και ο εχθρός... από το μέλλον
Ενώ είναι αναμενόμενο ο Νίκος Ανδρουλάκης να ανησυχεί για τα αποτελέσματα, η ανησυχία και η υποστήριξη του Κύρτσου προκαλεί έκπληξη. Σε ανάρτησή του, ο Κύρτσος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αυτός της MARC είναι μεγάλη μάρκα. Από τη δημοσκοπική αποθέωση της Κωνσταντοπούλου πέρασε στη δημοσκοπική αποθέωση του Τσίπρα. Πάντα μοιράζει παιχνίδι, ιδιαίτερα σε βάρος του ΠΑΣΟΚ, για να "κυριαρχεί" ο Μητσοτάκης».
Μια απρόσμενη ενίσχυση, λοιπόν, για τον πιεζόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που ίσως συμβάλει στην αλλαγή του κλίματος, όπως αναφέρει το Big Mouth του powergame.gr.
En