Σήμερα η Σία Κοσιώνη, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων, κάνει το μεγάλο βήμα από τον κόσμο της τηλεόρασης στον μαγικό χώρο του θεάτρου. Η συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη παράσταση «Παραδοσιακώς Ακατάλληλο», που ανεβαίνει στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, από σήμερα, έως τις 11 Νοεμβρίου μέχαποτελεί μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της, καθώς της δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, όπου θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο μέσα στη θεατρική πλοκή. Η πρεμιέρα πραγματοποιείται αυτή την ώρα και αποτελεί γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο των θεατών όσο και των μέσων ενημέρωσης, καθώς η Σία Κοσιώνη αφήνει για λίγο πίσω την τηλεοπτική της ταυτότητα για να παρουσιαστεί στο κοινό με μια νέα δημιουργική πλευρά.

Διαβάστε: Η Σία Κοσιώνη ξεκαθαρίζει με αφορμή την παράσταση "Παραδοσιακώς ακατάλληλο", που πρωταγωνιστεί: "Δεν είμαι ηθοποιός και δεν θέλω τίτλους" (Βίντεο)

Στο πλευρό της Σίας Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης και η Ντόρα Μπακογιάννη

Η πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να στερείται οικογενειακής στήριξης. Η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενοι από τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, βρέθηκε εκεί για να την υποστηρίξουν, αναδεικνύοντας τη σημασία της παρουσίας αγαπημένων προσώπων σε κάθε νέο βήμα της ζωής. Μάλιστα ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης, σύμφωνα με πληροφορίες ης Σάσας Σταμάτη και του parpaolitika.gr, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα παραστεί αύριο.

szszaz
Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο
asaa
Η Σάσα Σταμάτη με την Ντόρα Μπακογιάννη

 

zz
Δημήτρης Οικονόμου και Αλεξία Κούλουρη