Στις κερκίδες του ΣΕΦ βρέθηκε ξανά η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, και παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί για την 12η αγωνιστική της Euroleague. Αρχικά, η κ. Γκίλφοϊλ κάθισε μαζί με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όμως στη συνέχεια πήγε και κάθισε μαζί με τη στενή συνεργάτιδά της, Cassidy Kofoed.

Διαβάστε: Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Τα αποθεωτικά σχόλια του στυλίστα της για την Αθήνα - "Ήταν απλά υπέροχη και φανταστική!" (Εικόνες)


Μόνιμη θαμώνας στο ΣΕΦ η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Υπενθυμίζεται ότι η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας είχε δώσε το παρών και στον αγώνα των Πειραιωτών με την Ζάλγκιρις, στο περιθώριο του οποίου οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός της έδωσαν μία ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο 7.

Δείτε εικόνες από τη νέα παρουσία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο ΣΕΦ:

guilfoyle-olympiakos-sef-6_jpg
guilfoyle-olympiakos-sef-5_jpg
guilfoyle-olympiakos-sef-1_jpg
guilfoyle-olympiakos-sef-2_jpg
guilfoyle-olympiakos-sef-4_jpg